Wij mogen u weer op afspraak ontvangen! Mail of bel ons op: [email protected] of 072-5114638 voor het maken van een afspraak.
Toggle Nav
Winkelwagen

Richter schoenen

Richter schoenen
Store USPs
store_usps
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 50 (NL)
Persoonlijk en kwalitatief advies
Meer dan 170 jaar ervaring
Inloggen via bol.com

Je kunt eenvoudig inloggen en de verzendinformatie in je bol.com account gebruiken om een bestelling in deze winkel te plaatsen.

Richter schoenen is al sinds 1945 een begrip in de schoenenbranche. Het bedrijf is weliswaar al opgericht in 1883 in Oostenrijk, door Theresia en Wenzel Richter, maar is zich in 1945 gaan specialiseren in kinder- en jeugdschoenen. Een kinderschoenenfabriek met ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van kinderschoenen, zo kunnen we inmiddels wel stellen. De productie van Richter schoenen bedraagt op de dag van vandaag meer dan een miljoen paar schoenen per jaar en wordt naar meer dan 25 landen geëxporteerd! Wereldwijd heeft Richter kinderschoenen zich dus wel op de kaart weten te zetten.

Richter schoenen en het milieu

In deze tijd waarin duurzaamheid en het milieu terecht een veel besproken onderwerp zijn blijven wij in het ontwikkelingsproces van onze kinderschoenen niet achter. Wij gebruiken enkel en alleen niet toxische materialen voor onze kinderschoenen en kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit op basis van duurzaamheid en natuurlijke bewerkingsprocessen. Tevens wil Richter schoenen zorgdragen dat een ieder die werkzaam is voor onze productie naar eerlijke maatstaven betaald krijgt en werkt onder goede arbeidsomstandigheden. Want uiteraard willen ook wij voor de kinderen van nu een schonere betere wereld achterlaten!

Richter kinderschoenen en pasvorm

Omdat Richter kinderschoenen de pasvorm hoog in het vaandel heeft staan leveren ze uitsluitend aan vakkundige retailers. Kindervoeten zijn helaas snel vervormbaar door het nog “kneedbare” botstructuur. Daarom adviseren wij u dan ook om de kinderschoenen voor uw kind te kopen bij een in kinderschoenen, zoals Waardijk Schoenen, dat een gespecialiseerd bedrijf is waar hun voeten vakkundig opgemeten worden. Richter kinderschoenen werkt samen met orthopedisten die zich gespecialiseerd hebben in de gevoelige kindervoet.

Richter Schoenen kopen

Zij houden de anatomische eisen die aan kinderschoenen gesteld worden nauwlettend in de gaten zodat de kindervoet daar gesteund wordt waar nodig en op de juiste manier kan afwikkelen. In de winkel van Waardijk worden de kindervoeten nauwkeurig opgemeten en tevens de inhoud van de schoen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste schoenmaat voor uw kind. Want behalve de nodige afwikkelruimte koopt u de schoenen bij Waardijk schoenen ook met groeiruimte zodat uw kind het hele seizoen toe kan met de schoenen. Neem alvast een kijkje op de site, www.waardijk.nl of kom gerust langs in één van de winkels in Alkmaar of Bloemendaal, alwaar wij u vakkundig kunnen adviseren. Zijn de Richter schoenen toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ook eens de kindersandalen, en de kinderlaarsjes

23 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Klantbeoordelingen