Toggle Nav
Winkelwagen

Merrell Schoenen

Merrell Schoenen
Store USPs
store_usps
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 50 (NL)
Persoonlijk en kwalitatief advies
Meer dan 175 jaar ervaring
Inloggen via bol.com

Je kunt eenvoudig inloggen en de verzendinformatie in je bol.com account gebruiken om een bestelling in deze winkel te plaatsen.

Hoewel het merk Merrell nog een relatief jong merk is, is het onder de outdoor mensen een begrip. Randy Merrell maakte begin jaren tachtig van de vorige eeuw de stap om van een industriële schoenmakersschool zijn pijlen te gaan richten op het ‘wandelschoenen’ vlak. En dit is niet onverdienstelijk gebleken. Het samenwerkingsverband tussen Clark Matis en John Schweizer bleek een gouden drieëenheid. Alle drie gespecialiseerd in verschillende disciplines, en daardoor een succes! Matis op het gebied van sport, Schweizer bezat het zakelijke instinct, en Merrel had zijn atletische inzichten en de ervaring met de industrie. Eerst was daar de nagenoeg onverwoestbare wildernis laars, maar al snel werd het assortiment uitgebreid.

Merrell schoenen voor dames en heren

In 1983 bracht Merrell de eerste wandelschoen voor dames op de markt. Bij het ontwerpen van Merrell damesschoenen werd specifiek gelet op de anatomie van de damesvoet die een duidelijk verschil laat zien bij de manier van lopen in vergelijking met een voet van het manlijk geslacht. Hierrdoor lopen de schoenen nog comfortabeler bieden nog meer ondersteuning. Niet voor niets dat de Merrell dames wandelschoenen al jaren tot één van de populairste outdoorschoenen behoort. De ontwerpers van Merrell maken heel slim gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van materialen van zowel de loopzolen als het bovenmateriaal. Voor ieder ‘outdoor’mens heeft Merrel de perfecte schoen en de ontwikkeling staat nog lang niet stil.

Merrell sandalen voor dames

Voor je verre reizen of avontuurlijke vakantie’s pak je natuurlijk het eerst je Merrell sandalen in! Goed lopen is onontbeerlijk en zeker op je mooie reis. Merrell sandalen voor dames zijn zo ontworpen dat ze een geweldige pasvorm hebben voor iedere voet. Veelal zijn deze met klittenband of gespen tot op de millimeter af te stellen op de voet waardoor je je gedurende je trip niet hoeft te bekommeren over je voeten. De Vibram zolen zorgen voor rotsvaste grip en demping evenals bij de Merrell heren sandalen. Dus of je nu eindeloos gaat wandelen in de bergen, of je gaat door wateren, langs stranden of bossen, voor ieder buitenmens heeft Merrell outdoor het juiste schoeisel. Zijn dit toch niet helemaal de schoenen die je zoekt? Bekijk dan ook eens de collectie Timberland Schoenen, Panama Jack schoenen of de Aku schoenen

Merrell schoenen kopen

Als je een paar Merrell schoenen wilt kopen is het bij dichte schoenen van belang om de sokken te dragen waar je de schoenen mee wilt dragen. Kies bij voorkeur voor sokken zonder naden en goed ademende sokken met een zo hoog mogelijk percentage katoen of wol. We kunnen in onze winkels, resp. Alkmaar of Heemstede een uitgebreid assortiment laten zien. Zorg bij Merrell schoenen kopen ook voor voldoende afwikkelruimte. Dat is extra ruimte bij de tenen die u nodig heeft bij het lopen. Een voet wordt bij het lopen namelijk één centimeter langer en dan gebruikt u de overgebleven ruimte. Vooral bij afdalen van bergen of ongelijke paden is dit extra belangrijk. Uiteraard kunt u Merrell schoenen ook on-line bestellen bij www.waardijk.nl. Dan kunt u thuis uitgebreid passen en proberen. De schoenen worden binnen een paar dagen, en vaak al de volgende dag, bij u thuis geleverd. En bevalt het u niet, dan stuurt u ze weer terug.

Producten 1-32 van 57

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 57

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Klantbeoordelingen