Toggle Nav
Winkelwagen

Kinderschoenen

Kinderschoenen
Store USPs
store_usps
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 50 (NL)
Persoonlijk en kwalitatief advies
Meer dan 175 jaar ervaring
Inloggen via bol.com

Je kunt eenvoudig inloggen en de verzendinformatie in je bol.com account gebruiken om een bestelling in deze winkel te plaatsen.

Het kopen van kinderschoenen is voor kinderen vaak een feest. Daar zit je dan op je stoel omringt door leuke kinderschoenen. Voor kinderen gelden echter heel andere criteria dan voor degene die ze moet betalen. Voor een kind geldt voornamelijk dat de een schoen er mooi uit moet zien en dat zijn of haar vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes de schoenen ook leuk zullen vinden. Als ouder vind je het vooral belangrijk dat buiten dat de schoenen er leuk uit moeten zien, ze ook stevig zijn en de juiste pasvorm hebben voor de voet van het kind. En dat ze er in ieder geval één seizoen mee kunnen doen. Bij ons in de winkel worden de kindervoeten elektronisch gemeten en daarbij meten we ook de inhoud van de schoenen waardoor de schoenen met u meegaan met voldoende groei en afwikkelruimte.

Kinderschoenen merken

Zoals er vele soorten mensen zijn, zijn er ook vele verschillen in de breedte van de voet. En dat is niet pas het geval als je uitgegroeid bent. Bij de allereerste aanleg in de baarmoeder is zowel het voettype, het voet verschil als de breedte al bepaald. En hier spelen kinderschoenen merken handig op in. En gelukkig maar! Want voor de ontwikkeling van de kindervoet, en uiteindelijk de stand van het hele lichaam is het van groot belang dat de pasvorm van de schoen past bij de kindervoet. Piedro is bijvoorbeeld zo’n smalle kinderschoenenmerk. Sommige ouders zullen dit merk uit hun jeugd herinneren en er misschien niet al te leuke herinneringen aan hebben, hoewel ze inmiddels al heel wat jaren de meest geweldige kinderschoenen maken die niet van de populaire modische merken te onderscheiden zijn, met het verschil dat ze geweldige smalle leesten voeren. En niet alleen voor de smalle voet. Piedro voert, overigens net als Twins en Trackstyle verschillende breedte maten. Zo is er niet alleen voor de smalle kindervoet keus, ook voor de gemiddelde of de brede kindervoet zijn deze merken ruim gesorteerd. Super-fit is ook een echt brede kinderschoenenmerk en ook nog eens haast onverwoestbaar! Het dragen van de juiste breedtemaat is van essentieel belang voor de ontwikkeling van de kindervoet en daarom kopen wij schoenen in met verschillende breedtematen, waardoor we altijd een goed passende kinderschoen voor uw kind in huis hebben.

Goede kinderschoenen voor jongens en meisjes

Het uitgebreide assortiment kinderschoenen wat u bij ons in de winkels vindt bestaat voor een groot deel uit kinderschoenen van een hoge kwaliteit. Hiermee wordt bedoeld de stevige maakwijze’s met goed contrefort, zowel van binnen als buiten vervaardigd van leer, goede voetbedden die de voet op de juiste manier ondersteunen, dempende loopzolen, en verschillende breedtematen waardoor de schoenen perfect aansluiten op de voet van uw kind zodat de voet niet naar voren kan glijden in de schoen en de groei en afwikkelruimte beschikbaar blijft voor de tenen. Het contrefort moet stevig zijn om het hielbeen in de rechte richting te duwen, zodat wanneer het kind uitgegroeid is mooi recht staat. Iets wat alleen tijdens de groei te corrigeren is. Ook is het van belang dat schoenen voldoende ventileren zodat voetschimmel, schimmelnagels en huiduitslag geen kans krijgt zich te ontwikkelen. De rubberen loopzolen zorgen voor grip en demping, zodat uw kind ook goed kan rennen op de schoenen. Iets wat voor een kind uiteraard onontbeerlijk is.

Kinderschoenen kopen online

Als u kinderschoenen wilt kopen bent u van harte welkom in één van onze winkels. Dat kan in het centrum van Alkmaar of Heemstede. Daar wordt u vakkundig geholpen bij uw aankoop op het gebied van maat en pasvorm. We kunnen dan laten zien welke schoenen er allemaal voor uw kind geschikt zijn. Ook kunt u kiezen voor online kinderschoenen bestellen. Op onze website www.waardijk.nl kunt u doormiddel van filters selectief kiezen wat voor uw kind geschikt is. Of samen met uw kind verschillende paren uitzoeken. Wat niet past mag gewoon teruggestuurd worden. Of, als u toch liever met uw kind langs komt, mag u ook een paar reserveren, zodat u zeker weet dat het paar van uw keuze aanwezig is als u komt.

Producten 1-32 van 1089

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 1089

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
Merk
 1. UGG 11 producten
 2. Aigle 4 producten
 3. Bergstein 8 producten
 4. Birkenstock 8 producten
 5. Bo-Bell 6 producten
 6. Bull Boys 10 producten
 7. Cherie 2 producten
 8. CIAO 5 producten
 9. Cienta 13 producten
 10. Clic! 20 producten
 11. Cricket 11 producten
 12. Develab 74 producten
 13. Dr. Martens 12 producten
 14. Falcotto 30 producten
 15. Giesswein 15 producten
 16. Giga Shoes 37 producten
 17. Gioseppo 16 producten
 18. Hip 10 producten
 19. Hummel 6 producten
 20. Just Say Wizz 3 producten
 21. Kipling 94 producten
 22. Koel4Kids 32 producten
 23. Little David 14 producten
 24. Livingstone by Piedro 1 product
 25. Meindl 2 producten
 26. Munich 1 product
 27. Naturino 20 producten
 28. New Balance 15 producten
 29. Nike 2 producten
 30. Piedro 72 producten
 31. Red Rag 43 producten
 32. Reef 11 producten
 33. Richter 46 producten
 34. Rucanor 3 producten
 35. Shoesme 96 producten
 36. Starchild 13 producten
 37. Superfit 84 producten
 38. TEVA 18 producten
 39. Timberland 11 producten
 40. Trackstyle 97 producten
 41. Twins 113 producten
Schoenmaat
Kleur
Wijdtemaat
 1. 2 225 producten
 2. 3 659 producten
 3. 4 133 producten
 4. 5 55 producten
 5. 6 10 producten
 6. D 1 product
 7. G 6 producten
Materiaal Voering
 1. Birko-Flor 15 producten
 2. goretex 36 producten
 3. leer 652 producten
 4. leer en stof 180 producten
 5. leer en vacht 4 producten
 6. stof 97 producten
 7. synthetisch 57 producten
 8. vacht (echt) 14 producten
 9. vacht (synthetisch) 28 producten
 10. waterdicht membraam 6 producten
Uitneembaar voetbed
 1. Ja 736 producten
 2. Nee 353 producten
Uitverkoop
 1. Sale 215 producten

Klantbeoordelingen