Deskundigheid en kwaliteit

Klantenservice

Waardijk verkoopt schoenen en Waardijk verkoopt kwaliteit!

 
Kwaliteit in onze producten
De schoenen die Waardijk verkoopt moeten hun geld waard zijn. Als wij niet voor de volle 100% achter de kwaliteit van het product kunnen staan, kopen wij deze schoenen niet in. Het grootste deel van onze collectie wordt in Europa geproduceerd en schoenen maken is handwerk, dus mensenwerk. Wist u dat er aan een schoen soms meer dan 30 handelingen moeten worden verricht? Soms is er bij een dergelijk handgemaakt product 'een steekje los'; een stiknaad die loslaat, een zool die niet helemaal goed verlijmd is...
Dit soort kleine, makkelijk oplosbare mankementen kunnen zonder kwaliteitsverlies worden gerepareerd en dat is dus ook wat wij doen, als klanten met een dergelijk mankement bij ons terugkomen.
Soms is er meer aan de hand; er is een fabrieksfout gemaakt, het leer is van ondeugdelijke kwaliteit, het rubbermengsel van de zolen is niet goed gemengd voor de zolen gegoten werden en brokkelt daardoor af...
De meeste van deze klachten ondervangen wij door een zeer precieze controle als de producten bij ons binnenkomen. Sommige klachten openbaren zich pas in het dragen; als dit euvel niet te verhelpen is zonder kwaliteitsverlies, dan overleggen wij met u en de fabrikant over een oplossing.
 
Kwaliteit in onze service
Een paar schoenen kopen is natuurlijk vooral leuk, maar ook een belangrijke beslissing. Uw schoenen zijn misschien wel het enige kledingstuk dat invloed heeft op uw houding, gewrichten, voet- been en rugstand en niet alleen nu, maar ook op de langere termijn klachten aan uw bewegingsapparaat kunnen voorkomen of genezen.
Het is dus belangrijk dat u goed weet wat u koopt. In onze winkels heeft u de ruimte en de tijd om de schoenen te passen, er een stukje mee te lopen en een goed idee te krijgen over comfort en pasvorm. Onze medewerkers zijn, als u dit op prijs stelt, u graag van dienst met hulp en advies bij uw aankoop. Zij geven u graag advies over gebruik en onderhoud van uw nieuwe schoenen.
Heeft u een lastige voeten, extra breed, smal, een afwijkende maat, of heeft u voetklachten zoals een halgus falgus, gevoelige voeten door bijvoorbeeld reuma of diabetes? Wij hebben een aparte pasvormafdeling in Alkmaar, aan de Langestraat 98. Het is mogelijk om daar een afspraak te maken, zodat onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn in pasvorm, u kunnen adviseren.
Heeft u schoenaanpassingen, zoals een hele of halve inlegzool, gemaakt door een podotherapeut of podoloog, dan kunt u hier ook terecht. Een afspraak maken kan, maar u kunt ook altijd gewoon even binnenlopen! Ons telefoonummer is 072 5114638 en u kunt ons mailen op [email protected]